Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 24310 23885
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 50€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Παραγγελία ΟΝ LINE από την ιστοσελίδα μας.

Τηλεφωνική παραγγελία: Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο  2431023885.

Καθημερινά από 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών.

 

 

Γιατί να εγγραφώ στο Newsletter του eclatpharmacy.gr;

Στο eclatpharmacy.gr έχουμε διαρκώς νέες προσφορές και καινούργιες παραλαβές προϊόντων. Εγγραφόμενοι στο newsletter του eclatpharmacy.gr ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για όλες τις νέες προσφορές και εκπτώσεις πρώτοι ώστε να οργανώσετε τις αγορές σας. 

Επιπλέον ενημερώνεστε από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του eclatpharmacy.gr για θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά, την αισθητική και διάφορες συμβουλές ευεξίας αλλά και μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα!

 

Είναι όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα;

To eclatpharmacy.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια τα προϊόντα του να είναι όλα άμεσα διαθέσιμα χρησιμοποιώντας σύγχρονα προγράμματα παρακολούθησης αποθεμάτων αποθήκης. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3 - 4 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου κωδικού, το τμήμα παραγγελιών του eclatpharmacy.gr θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.