Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 24310 23885
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 50€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στο https://eclatpharmacy.gr συνεργαζόμαστε με την εταιρία μεταφορών, ACS Courier, προκειμένου να εξασφαλίζουμε τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες μας σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

 

Συγκεκριμένα

Για τις αποστολές στην Ελλάδα:

Η αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των πενήντα(50,00€) έως 3kg.

Για παραγγελίες μικρότερες του ποσού των σαραντα εννέα ευρώ και ενενήντα εννέα λεπτών (49,99€) το κόστος της αποστολής είναι 3€ έως 3kg.

 

Για παραγγελίες άνω των 3kg (ογκομετρικού ή πραγματικού) και ανεξαρτήτως ποσού υπάρχουν έξοδα ογκομέτρησης τα οποία υπολογίζονται μετά την ολοκλήρωσή της από την μεταφορική εταιρεία.

Για το κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,99€

 

 

Οι χρεώσεις δεν υπολογίζονται πάντα αυτόματα, ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.

Προκειμένου να δείτε την χρέωση των μεταφορικών της περιοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία Χώρα, Ταχυδρομικός Κώδικας και Πόλη/Περιοχή στο καλάθι αγορών σας αφού πρώτα προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε.

 

Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος της αποστολής είναι 4€ και έως 3kg και υπολογίζεται από τα στοιχεία της Acs courier.

Οι χρεώσεις που ισχύουν ανά χαρακτηρισμό περιοχής αναφέρονται στο παρακάτω link.

https://www.acscourier.net/el/myacs/ta-ergaleia-mou/anazitisi-perioxwn/

Οι χαρακτηρισμοί προκύπτουν από τα στοιχεία του courier.

 

Για Παραλαβή από Φυσικό Κατάστημα:

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το Φυσικό Κατάστημα των Τρικάλων Στρατηγού Σαράφη 18, 42100. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη προς το κοινό προς επιλογή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας με αγορές άνω των 20,00€. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι δωρεάν και δεν περιλαμβάνει έξοδα αποστολής. Η δυνατότητα Παραλαβής από Κατάστημα είναι διαθέσιμη καθημερινά, 24 ώρες/ημέρα και οι τρόποι πληρωμής είναι είτε με με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα, είτε με μετρητά. Εφόσον η παραγγελία βρίσκεται στο φυσικό κατάστημα έτοιμη προς παράδοση, ο πελάτης λαμβάνει σχετικό ενημερωτικό Email. Οι παραγγελίες θα παραμένουν στο κατάστημα για 4 εργάσιμες ημέρες για την εξυπηρέτηση των πελατών. Σε περίπτωση μη παραλαβής, η παραγγελία θα επιστρέφεται στα κεντρικά, ώστε να ακυρωθεί και ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων προς τον πελάτη.

 

Για τις αποστολές στην Κύπρο:

Το κόστος της αποστολής προϊόντων στην Κύπρο ανέρχεται στα 10€ για βάρος παραγγελίας έως δύο (2) κιλά.

Εάν το βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα δύο (2) κιλά, τότε η παραγγελία για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με δυόμιση (2,50€) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από την μεταφορική εταιρεία (ογκομετρικού ή πραγματικού) ή μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά στο τηλ 2431023885 για το βάρος της παραγγελίας σας πριν την ολοκλήρωση της.

Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν ισχύει για την Κύπρο.

Οι παραγγελίες επιδίδονται στην συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία μεταφοράς, την ΙΔΙΑ ημέρα (εφόσον καταγραφεί και διευθετηθεί η πληρωμή της παραγγελία σας, ανάλογα πάντα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, έως 19:00 μ.μ.)  ή την ΑΚΡΙΒΩΣ επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Για την Ελλάδα:

Παραδίδονται σε εσάς από την εταιρία μεταφοράς εντός διαστήματος  1-3 εργάσιμων ημερών. 

Για την Κύπρο:

Παραδίδονται σε εσάς από την εταιρία μεταφοράς εντός διαστήματος  2-7 εργάσιμων ημερών.

 

Τα προϊόντα μας παραδίδονται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει  κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας. 

Η Παράδοση θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή η υπογραφή αυτού θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής.

Επισημαίνεται ότι ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης/παραλαβής. Ως εκ τούτου, κατά την παράδοση των προϊόντων πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα που παραλαμβάνετε (ως προς την ταυτότητα, αρτιότητα, κατάσταση, συσκευασία κοκ). Εφόσον διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα φέρουν εμφανείς φθορές, ενδεικτικά κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π., πρέπει να αρνηθείτε την παραλαβή τους εξ αρχής και να επικοινωνήσετε άμεσα με την Επιχείρησή μας, είτε καλώντας στο 24310 23885 καθημερινά 9:00-14:00, είτε στέλνοντας e-mail στο info@eclatpharmacy.gr. Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε τα δικαιώματα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή / και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.).